Submenu

Smoothie

Jeg har lavet en smoothie, spist reste-chokolader fundet i bunden af kurven med børneslik. Har vandet blomsten i den store krukke og har fundet en sjat rødvin. Jeg skal gå om en time og burde gå op og glatte hår og pille business-Anna af. Jeg så en hjerteformet dåse til chokolade som jeg fik af ham der engang sidste år da jeg ledte efter chokloader og dufter til nyvaskede gulve og den lette samvittigheds-rumlen over at nogen gør det for mig og at jeg ikke tænker mere på ham og det, der var.

Se opskrift på smoothie.

Min nye afdeling er flinke folk, der arbejder sammen og ikke gør, præcis som alle andre afdelinger rundt om. En kan ikke lide en anden og to er bon-kammerater. En går på barsel om lidt når hans kone føder, en er ved at blive skilt og en anden vil gerne på kursus i effektiv styring af outlook.

Jeg bliver suget ind i mødebookinger og ressourceallokeringer. Bliver bedøvet af hverdagsopgaver og krav fra forretningen om ditten, dytten og datten. ASAP tak. Får skæve blikke fra hende, der heller ikke kunne lide mig sidst jeg var hendes chef, og guldkarameller af ham der kunne.

Alt er ok. Glidende normaliseret. Statusmøder og mål der skal nåes. Business as usual and always.

Om lidt glatter jeg håret så jeg ser langhåret ud og tegner øjnene op med sort. Og lidt gylden skygge tror jeg. Smutter i for høje sko og for stramme bukser og tager et tog ind til de andre og den musik vi skal høre. Og vi vil snakke og pludre og sikkert også grine over en GT.

Og alt er godt og vi er gennem det vi ikke vidste vi skulle gennem, og nogle af os er lige begyndt på det næste vi skal. Og foran mig er der dage med hverdag og weekender uden. Tidligt i seng og tidligt op. Madpakker og rutiner indøvet til bedøvethed.

Jeg får min løn og betaler mine afdrag.

Og er bange for at jeg glemmer at der er en anden verden jeg kunne have søgt, hvis jeg havde haft nok mod.
Kategoriseret som small talk og handler mest om hverdagen.