Submenu

Motion

Skippede løberiet i weekenden, fordi noget i mig råbte stop. "Gid jeg fik en skade så jeg kunne lade være”, tror jeg formuleringen var. Inde i mit hoved.

Jeg voksede op med visheden om at jeg ikke var værd at tage alvorligt, og tror så meget på det, at jeg heller ikke gør det selv. Vi arbejder på at indsætte datid i ovenstående sætning. Bisætning. Bær over med.

Gid jeg havde et brækket ben, så det ikke var mig der bakkede ud, men omstændighederne der ville. Håbefuldt, men sådan blev det jo aldrig. Så gennemfører man. Jeg.

Jeg havde en drøm om at løbe et helt marathon inden jeg blev 40, men jeg kunne ikke svare på hvorfor lige dét var så vigtigt. Jeg tror det var sejt at sige at jeg havde gjort det. Lidt samme følelse jeg havde da jeg havde gennemført mit første halvmarathon. Så blev halvmarathonerne et middel til at holde mig i form. Motion er vigtigt for så meget, ikke? Måldrevet high-achiever. Hej, jeg hedder Anna, men kald mig bare Leo. Eller Knud. Som om det gør en forskel.

Jeg drifter. Ord flyder over af bægret med træthed. Bygone.

Det jeg ville, var den klarhed der kom da jeg løb i dag. Motion er godt, motion holder mig smuk. (og smuk er vigtigt derhvorjegkommerfra. Shyh!) Men motion behøver ikke være et marathon. Eller et halvt på under 1:50. Det var bare det jeg tænkte lidt over halv fem i eftermiddags.

Jeg kæmper lige nu for at min tåbelige ledelse fatter at de ikke behøver at lægge et pres ned over os for at vi løber stærkt efter målet. Det er vist på tide at jeg tager egen medicin.
Kategoriseret som en iagttagelse og handler mest om at finde balancen løb.

Se også www.lår.dk